söndag 31 juli 2011

Roadtrip med de bästa!


Ny header dagen till ära. Kände att det var dags för en header med min egna bilder. Inte jättenöjd men den duger för tillfället.
...
Nu tar jag en liten bloggpaus på några dagar för imorgon åker jag iväg på en liten roadtrip med Johanna och Sofia. Första stoppet blir Göteborg där vi stannar en natt och därefter bär det av till Varberg innan det är dags för Ullared sista dagen. Jag har en hel lista med saker som jag ska leta efter på Gekås men ska försöka att bara handla saker som vi verkligen behöver som dagiskläder, lampor, några födelsedagspresenter etc. Förutom vart vi ska åka så har vi inte bestämt så mycket mer utan vi tar det lite som det kommer vilket jag tycker är skönt efter en vecka med "måsten" i Skåne. Det här blir första gången som jag är utan både Lilltjejen och Älsklingen. Känns lite konstigt samtidigt som det ska bli skönt för oss alla tre att få lite egentid.
...
Jag har massor med bilder och saker att berätta från Skåne men det blir efter när jag kommer hem. Ska också lägga ut en massa bilder från bröllopet men det får bli när jag har tid och lust.

Ha en härlig vecka!
Kramar

Man måste älska för att fotografera

Jag läste någonstans att man måste älska för att fotografera, och det tror jag stämmer till stor del. Jag tar nästan bara kort på sådant som jag älskar. Lilltjejen. Älsklingen. Vår katt Tula. Mina favoritsaker. Människor i min närhet. Vackra saker i naturen. Och det är alltid de korten som blir bäst. Framtvingade motiv blir sällan lika bra. Den som jag tar allra flest bilder på är självklart min lilla ögonsten, även fast hon är så trött på att posera så hon springer åt motsatt håll så fort hon ser min kamera. Resultatet varierar. Men de bilderna, trots alla konstiga miner och fladdrande armar, är ändå de finaste. För det är min tjej. Vår tjej.

lördag 30 juli 2011

Home sweet home

Foto: Madeleine W - House of W
Egobild vid Ale stenar
Äntligen hemma! Har haft en härlig vecka i ett regnigt Skåne. Vi har hunnit med så mycket: Ystad, Trelleborg, Ale stenar, Glimmingehus, loppisar, antik och inredningsbutiker, en heldag på stranden, slott och mysiga fik. Har ett antal hundra bilder som behövs gå igenom och redigeras lite. Men det får bli en annan dag. Ska njuta av att vara hemma, är ganska slut efter bilfärden. Vi åkte redan kl 04.30 imorse och körde i stort sätt non stop hela vägen. 
...
Hinner knappt landa här hemma innan det är dags igen, på måndag åker jag på roadtrip med två vänner. Ska bli superkul det också även fast tanken på ännu en bilresa inte känns så lockande just nu. Men först ska väskorna packas om och det ska tvättas, städas och söka lite jobb. Är jag ensam om att tycka att packa upp väskor är bland det tråkigaste som finns? Väskorna har en tendens att stå ouppackade allt för länge innan för dörren. Men som sagt, nu behöver jag kläderna så jag har inget större val

Idag blir det en bildkavakad av egobilder.

Kramar 




onsdag 27 juli 2011

Foto: Madeleine W - House of W

Idag: Strålande sol. Sand mellan tårna. Svalkande bad. Sand överallt. Skrattande barn. Livet leker
Just nu: Vitt vin i glaset. Sällskapsspel på bordet. Life is gooood!

Återkommer när vi kommer hem eller regnet öser ner.
Kramar

måndag 25 juli 2011

Skåne 2011: Ystad


Foto: Madeleine W - House of W
Älskart!

 Ännu en dag är över och det dåliga vädret håller i sig men tack och lov har det slutat blåsa och regnet har upphört. Idag gjorde vi Ystad osäkert. Om man vill beskriva Ystad så är det ordet pittoreskt det första jag kommer och tänka på. Bara en massa gamla och fina hus, vackra kyrkor och mysiga miljöer. Här skulle jag lätt kunna bo! Shoppingen var helt okej, de vanligaste kedjebutikerna och några unika småbutiker. Det som är lite synd med staden är att det inte finns så mycket att göra när det är dåligt väder. Men att kolla på hus är något som jag aldrig tröttnar på och det där med hus det kan de här i Skåne. Hel otroligt vilka vackra, annorlunda och välvårdade hus. Det finns inte ett enda hus hemma som kommer i närheten av de hus och gårdar som finns här. Och för att förstärka charmen ytterligare har nästan alla hus ett eget namn.


Foto: Madeleine W - House of W
Har en kamera full med bilder på Ystads hus. Här visas några.

Efter att ha strosat runt i staden och kikat i butiker drog familjen W på en liten loppisrynda. Vi besökte Tomelilla (en riktig håla) och några andra små byar. Jag hade kollat upp några butiker på förhand men det blev en hel del spontanstopp. Två fynd gjorda och imorgon ska vi åka och hämta de bästa fynden. Bara att hoppas att de går in i bilen. I will show you later. Imorgon hoppas jag på att avklara hela Österlen med Ale stenar, Simrishamn, Kivik och, Glimmingehus och en massa andra pärlor längs kusten och framförallt - ännu mer loppisar! Det är så mycket som jag vill hinna med men vädret måste bli bättre först. Min förhoppning är att vi ska kunna ha en fotosession nån kväll på stranden med alla barn. Om nån timme kommer familj nummer 3 och joinar oss. De fick ju åka hem med svansen mellan benen i fredags efter diverse bildstrul. Men nu är de i alla fall på väg hit. Ju fler desto roligare.

Nu blir det soffan tills alla ungar sover och sen börjar spelkvällen.
Kramar


Foto: Madeleine W - House of W
Lilltjejen, Robert och Viggo, Ann och Vincent,  Fru W. Lunchpaus.


söndag 24 juli 2011

Skåne 2011: Söndag


Sommaren är kort, det mesta regnar bort... stämmer tyvärr alldeles för bra. Hela juli har bestått av regn och åska. Idag har det inte varit uppehåll många minuter. Men vi trotsade regnvädret, drog på oss gummistävlar och regnställ och drog iväg på en roadtrip längs kusten. Första stoppet blev Smygehuk, Sveriges sydligaste udde. Där fick barnen hälsa på alla djur som fanns, kaniner, höns, kycklingar, hästar och gäss. Vi kikade in i butikerna och gick ner till havet. Det blåste verkligen storm! Så vi packade in oss ganska snabbt i bilarna igen och åkte till Trelleborg för lite shopping och mat.
Foto: Madeleine W - House of W
Lilltjejen njuter av regnet.

 På vägen hem stannade vid till vid en antikbutik där allt var fint men snordyrt. Det tyckte däremot inte Peter Pluntky från Antikrundan som var där samtidgt, han shoppade loss för många tusenlappar. Hann även med en annan loppis som bestod av 300kvm skräp. Så inga fynd än alltså. Däremot ett par nya byxor från H&M. Någon (typ jag) hade glömt att packa ner ett par ordentliga långbyxor så var tvungen att panikhandla lite. Och nya lakan blev det också. Någon (typ jag igen) Hade glömt att packa ner underlakan så jag och Älsklingen har legat och trängts i en 90cm bred säng. Behöver ens nämna att det inte var så bekvämt?
Foto: Madeleine W - House of W
Smygehuk
Nu hoppas vi på finare väder imorgon för nu rycker det i loppisnerverna.
Nu blir det vin och sällskapsspel!
Kram

Foto: Madeleine W - House of W
Delar av familjen Rosenholm/Jansson i ett blåsigt Smygehuk.


lördag 23 juli 2011

På plats i drömhuset


Foto: Madeleine W - House of W

Nu är vi på plats i en mysig skånelänge utanför Ystad. Vi hann med ett snabbt besök i Ystad också, fin stad men det dåliga vädret gjorde inte staden rättvisa. Sen luktar det väldigt konstigt också, ja typ bajs. Det luktar skit helt enkelt. Hoppas att både bajslukten och det dåliga vädret bara är tillfälligt.
...
Resan gick över förväntan - snabbt och smärtfritt. I alla fall för oss. Min kära morbror med familj fick vända i Jönköping efter strul med bilen, de är nu påväg att bogseras hem. Vi håller tummarna för att de kommer ner i början av nästa vecka för huset är enormt och vi behöver lite folk som utfyllnad. Förutom att huset är stort är det också helt jäkla underbart! Lite slitet och taskigt inrett men en enorm vitputsad skånegård med glasveranda, såpade trägolv och härlig trädgård. Fast det luktar lite konstigt här också, i alla fall inomhus. Dock inte bajs, mer sommarstuga, ni vet så där lite fuktigt. Det enda som saknas är en öppen spis. Och en totalrenovering. Men stället har verkligen potential att bli ett drömboende. Förstår inte varför ägarna envisas med att bo i en ful tegelvilla alla 70-tal alldeles bredvid.
...
Kommer några detaljbilder härifrån. Detaljerna är vackra, helheten inte lika vacker. Men det är ju detaljerna som gör helheten. Och vi stortrivs ändå. Älskart rent utsagt! Ute öser regnet ner så nu kryper jag upp i soffan och njuter av läget, miljön och början på vår semester. Imorrn hoppas vi på sol och loppisfynd.

Kramar

Påväg...

Regn och rusk utanför fönstret. Men det gör inget. Vi hade det mysigt i bilen med godis och Pettson (vad annars) på datorn. Humöret steg ju närmare söderut vi kom. Äntligen är jag tillbaka i Skåne!
Foto: Madeleine W - House of W


Foto: Madeleine W - House of W

Kramar


fredag 22 juli 2011

Skåne, here we come!

 Väskorna är packade och humöret är på topp. Nu drar vi neråt landet och återkommer om en vecka. Kameran ska självklart med så jag räknar med fullt minneskort när jag kommer hem och många fina bilder att visa från vår vecka. Även datorn får följa med så det kan bli något inlägg under veckan om vi har någon mottagning i vår fina skånelänga mitt ute i ingenstans. Nu väntar några timmas sömn och därefter många timmars bilresa men med några stopp på vägen för mat, fika och kanske lite shopping.
Ha en underbar vecka!
Kramar


Nu åker vi till Skåne!

Äntligen är det dags för skåneresan! Jag har längtat efter skåne i två år nu, sen vi var där sist sommaren 2009. Då var vi på skånes västkust, i hyrde stuga i Höganäs och utforskade Kullabygden och Helsingborg. I år blir det södra skåne, vi har hyrt stuga utanför Ystad. Så förhoppningvis hinner vi utforska stora delar av Österlen. Jag har förberett enn karta och adresser till ställen som jag måste se. Bland annat så vill jag besöka Ale stenar, Glimmingehus, mysiga inredningsbutiker, caféer och självklart en drös med loppisar. Vi åker tillsammans med min morbror och hans sambo och deras son och min mammas kusin med familj. Så vi blir 6 vuxna och 4 barn under ett och samma tak. Vi har laddat upp med både inne och utespel för alla väder. Jag hoppas på några soldagar så att vi får njuta av Sveriges vackraste stränder men samtidigt så gör det mig inte så mycket om vädret inte är på topp alla dagar för det finns ju så mycket att se och utforska.
...
Visar några bilder från skåneresan 2009. Underbart vackert i Mölle - dit måste alla åka minst en gång i livet. Fina hus med snickerglädje (I love) överallt. Nu ska jag packa färdigt!

Kramar

Foto: Madeleine W - House of W


torsdag 21 juli 2011

Det var en gång en tråkig dag...


Foto: Madeleine W - House of W
 Fick en stund över så tänkte lägga in dagens bilder och skriva ett kort inlägg om min dag. Men ärligt talat, vad är det att skriva om? Dagen har varit en av de tråkigaste dagarna på länge. Det räcker så. Pettson, ärenden på stan och städningn gör inte en dag. I alla fall inte en dag som är värd att nämnas. Våfflorna däremot förtjänar ett omnämnande. Torsdagar är våffeldagar hemma hos oss. För om sanningen ska fram är våfflor det enda jag gör här hemma. Lilltjejen blir lika förvånad varje torsdag när jag ska laga mat.
- Mamma laga mat?
-Ja, idag ska mamma laga mat.
- Nej, nej pappa laga mat!
- Nej mamma ska laga mat.
- Pappa, pappa du laga mat! INTE mamma!

Tack för den liksom. Men hon älskar min våfflor. Liksom omöligt att misslyckas med. Men jag är ändå lite extra stolt varje torsdag när vi sätter oss till bordet. För ingen gör våfflor som mamma.
...
By the way så hämtade jag ut en hel trava med böcker idag. 8 böcker och 4 ljudböcker borde hålla mig sysselsatt i några veckor i alla fall. Flera av böckerna är skrivna av några av mina favoritförfattare som jag väntat länge på. Så det ser jag fram emot. När jag nu ska få tid att läsa. Lilltjejen sover hos mormor idag så det hade vart skönt att sätta fart i några kapitel. Men maken firar sin semester idag, så han vill umgås. Jaja, lite film i soffan är inte fel det heller. Älskar Maria Wern. Och Gotland. Fast jag aldrig varit där. Men nästa sommar kanske.
Foto: Madeleine W - House of W
Men shit, titta man kan visst skriva ett helt inlägg trots att man haft världens tråkigaste dag.

God natt

By the way igen: Jag ska sluta röka efter semestern, därav sluta-rökaboken. Den ska tydligen vara grym. Dock har jag ju ingen riktig semester så tidpunkten när jag ska sluta röka är något svävande för tillfället.

Nytt på väggen


Foto: Madeleine W - House of W

Samma dag som jag shoppade på Hemtex besökte jag också en av mina favorit butiker - Nice på Marieberg. Jag älskar att strosa runt i den affären medan maken oftast väntar utanför. En enorm klocka fick följa med mig hem, den är hela 1 meter i diameter och riktigt snygg i något grått stålliknande material. Jag är tydligen svag för klockor eftersom det här är den andra jätteklockan som jag släpat hem därifrån. Den andra är dock inte lika stor men väldigt charmig. Får visa bilder på den senare, dagen bilder är på mitt senaste klockinköp och den passar perfekt på övervåningen i min lilla läsahörna.

Kramar
Foto: Madeleine W - House of W

onsdag 20 juli 2011

Shopping på Hemtex

Foto: Madeleine W - House of W

 Oj vad mycket fint det finns på Hemtex just nu. Jag är lite svag för påslakanset så jag har en förmåga att köpa på mig fler än jag behöver. Som tur är fick vi presentkort på Hemtex i bröllopspresent så när jag var där i helgen passade jag på att använda det för att köpa några av de saker som står på min mentala önskelista. En ljusgrå kudde och en matchande filt fick följa med hem. Filten har jag kollat på länge och nu hade jag tur för den var med på sommarrean till halva priset. När saker som jag vill ha kommer på rea köper jag inte främst för att det är billigare utan för att om jag inte köper dem direkt så kommer de sälja slut och därmed omöjliga att få tag på. Så nu var jag tvungen att slå till för filten ville jag verkligen ha. Jag är jättenöjd och det piggar upp när man byter ut och gör om lite i soffan.
...
Idag tog jag och Lilljejen en lång sovmorgon. Dagens planer är något svävande. En promenad, lite Pettson och Findus på tv medan mamman rensar bland gamla inredningstidningar. Sen räcker det. Lite städning om andan faller på. Vilket den troligtvis inte gör. Jag har ju faktiskt semester.
Kramar

Foto: Madeleine W - House of W


tisdag 19 juli 2011

Måla stolar = check!


Foto: Madeleine W - House of W
Nu är jag helt klar med mina stolar och jag blev riktigt nöjd med resultatet. Från början var de bajsbruna och under ett års tid har de stått i vardagsrummet och förstört den ljusa helheten. Riktigt dystra och trasiga stolar som jag fyndade för 100kr på en gårdsauktion förra sommaren. Jag köpte mest stolarna för att jag tänkte köpa gården där auktionen hölls och jag ville ha kvar något som tillhört originalinredningen. Tänk er ett stort gult hus med tinnar och torn, en enorm glasveranda, stora salar och kakelugnar i varje rum. Rena drömhuset! Att det låg mitt ute i ingenstans, 2 mil från närmaste stad (jag har inget körkort), att det var obeboligt (läs ruckel) och knappt hade ett badrum det berörde mig inte nämnvärt. För att göra en lång historia kort så blev det inget hus och jag har än idag svårt att prata om drömhuset som försvann (till någon nisse som troligtvis sket pengar vilket vi inte gjorde). Men stolarna har jag kvar och efter några lager färg och några omgångar med slippapper så är det klara. Dock borde sitsarna bytas tycker min mamma och visst, de är i sämsta laget, men jag gillar den där ruffiga känlsan mot det vita.
...
Kommer inte bjuda på så många helhetsbilder när det gäller inredningen här hemma. Anledningen till detta är att jag kräks lite lätt på våra hemska golv. Vi har sammanlagt inte mindre än 5 olika golv här hemma. "Not nice" som min härliga dotter skulle sagt. Men hyr man så gör man, bara att gilla läget och blunda och drömma sig bort till framtiden och ett annat drömhus med äkta gamla trägolv.

Kramar

måndag 18 juli 2011

Fotografering



 Jag fick uppdrag av min mamma att fotografera några av hennes marsvin så slänge snabbt ihop lite rekvisita till den första omgången bilder. För mig spelar det egentligen ingen roll vad jag fotograferar, jag ser det som träning för att bli bättre. Tänkte visa några av bilderna som är färdiga, har en hel hög med bilder som väntar på redigering. Passade på att leka lite med redigeringsprogrammet för att få fram lite roliga effekter. Marsvinet som sitter ensam är döpt efter mig och hennes bror är döpt efter min man. De föddes nämligen samma dag som vi gifte oss. Det roliga är att hon är vit och grå (mina favoritfärger) och hennes bror är nästan helt svart vilket passar bra in på Älsklingen.
...
På tal om fotografering så har jag kommit in på två kurser till hösten på Högskolan i Jönköping. Digital bildredigering 7,5 hp och Fotografi - Visuell kommunikation 7,5 hp. Dessa kurser är 25% kurser som jag läser bara för min egen skull och för att lära mig mer. Min förhoppning är att jag ska hitta ett jobb så kurerna blir mer som ett intresse. Kom in på en del ekonomikurser också men har inte bestämt mig hur jag ska göra med dem. Är så glad att jag kom in på fotokurserna var det var sjukt många sökanden och kurserna är väldigt populära.






På lördag åker vi på semester. Längtar!
Kramar


Foto: Madeleine W - House of W



torsdag 14 juli 2011

Nora antik och samlarmässa

Har vart lite tyst i bloggen nu en vecka. Jag försöker njuta av sommaren och ledigheten samtidigt som jag tar hand om vår dotter som nu har semester från dagis så tiden räcker inte riktigt till. Dessutom söker jag jobb för fullt och håller på med mina projekt, både sängen och stolarna är klara. Om en vecka drar vi iväg på årets första semesterresa, det ska bli underbart!

Det blev en hel del fynd i Nora, fast inte lika många som det brukar bli. Jag köpte en gammal vit krakelerad aladåbform och en enorm gammal skål i vitt porslin. Resten har jag redan glömt bort. Så roligt var det. Tänkte visa bilder på mina fynd och mina färdiga projekt. Men det tar vi en annan dag. Eller inte. Det visar sig. Nu ska jag titta på Ernst för att få lite nya idéer till framtida projekt. Visar några bilder från underbara Nora. Ni som inte varit där bör åka dit, så vackert! Skulle lätt kunna tänka mig att bo där om inte läget var så dåligt.

Kramar
Foto: Madeleine W - House of W

tisdag 5 juli 2011

En vanlig tisdag

Foto: Madeleine W - House of W
Ja precis, en helt vanlig tisdag utan något extra kul eller spännande att rapportera. Storstädning och målning av barnsäng är det som har gjorts idag. Det är så kul att måla med den senaste Mari Jungstedts deckaren som ljudbok på datorn. Har nu avverkat ett barnbord, ett barnhörnskåp, en dockstol och även Lilltjejens nya säng som hennes pappa hade som barn. Samtliga saker har en strykning kvar och sedan väntar ännu fler möbler på ny färg - vitt eller grått. Har efter många års velande bestämt mig för att måla vårt slagbord vitt som vi har i köket. Har även ett stort fint gammalt skåp som vi fyndade på ett loppis och antikställe för ynka 300kr! Det står nu i Lilltejejens rum och väntar på några lager grå färg. Fler saker som väntar är två stolar, en dockvagga, en barnspis, en barnstol, en leklåda etc etc Listan är lång och när allt är klart så lägger jag troligtvis ut bilder. Funderar även på att slå till och måla någon möbel, eventuellt en köksstol, i blek turkos färg (till älsklingens stora förskräckelse). Och fler saker lär det bli efter sommarens kommande loppisrundor och auktioner, kanske kommer jag hem med något nytt redan imororgon=)
...
Imorgon är det en av årets höjdpunkter, Nora antikmarknad. Hur kul som helst och även fast man inte ofta gör ett riktigt fynd så kommer man alltid hem med några nya udda prylar. Tror att det är 6:e året som jag ska dit och 4:e året för Älsklingen. Det har blivit vår lilla tradition och eftersom Nora antikmarknad är första onsdagen i juli varje år ser vi alltid till att vara lediga då. Lilltjejen följer också med varje år fast nu när hon är så pass stor så får vi dela upp oss för jag betvivlar att hon vill titta på krimskrams hela dagen. Efter antikmarknaden är det fika på Noras mysigaste fik, Café Da Capo, som gäller och därefter lite shopping på Nora Diversehandel, Två små gummor och andra mysiga affärer. Noraglassen hoppar vi över, den smakar grädde och är inte god alls och den är så mäktig att till och med jag som älskar glass tycker att den är to much och mår alltid illa. Hoppas på fint väder imorgon, det hör till när man är i Nora!

Kramar

måndag 4 juli 2011

Hos Åhléns

Åhléns har den senast tiden blivit mycket bättre gällande inredning. Jag vill gärna ha pastellfärger här hemma nu under sommaren. Basen är alltid vit men turkost ligger högt i kurs hos mig och jag vill gärna få in lite rosa och blommigt också, speciellt i köket. Hos Åhléns finns det mycket i min smak just för tillfället - i helt rätt färgskala. Bland annat finns dessa sötingar i butik.

Kramar



söndag 3 juli 2011

Odd Molly pre-fall 2011


Foto: Oddmolly.se
Bakers cross dress och Bakers cross 3/4 blouse
Nu börjar den nya Odd Molly kollektionen komma till butikerna. Just prefall kollektionen är ingen höjdare om jag ska vara ärlig, däremot så ser jag fram emot att se hela fall/winter kollektionen för där brukar man alltid hitta några godbitar. De enda kläderna som jag skulle kunna tänka mig att köpa om priset inte har dragit iväg, vilket det ofta gör på Odd Mollys kläder, det är Bakers cross dress och Bakers cross 3/4 blouse, båda i vitt. Dessa ska provas nästa gång jag har vägarna förbi Odd Mollybutiken i Sthlm eller med lite tur så finns de på Heaven i Örebro. Jag gillar verkligen Odd Molly och trots att jag blivit kär i många plagg hittills är jag lite för ekonomisk för att köpa en klänning för 4000kr. Det känns inte ekonomisk försvarsbart när man är student. När jag börjar jobba blir läget däremot helt annorlunda. Det enda Odd Molly plagg jag har är min underbara kappa - Noblesse coat! Det vackraste plagg som finns som var värt varenda krona.

Foto: Tintin Style
Helgen börjar gå mot sitt slut, inte för det gör mig så mycket, jag har ju semester på obestämd tid. Det enda som är tråkigt är att inte hela familjen är på samma ställe. J jobbar några veckor till innan hans semester. Lilltjejen har 2 dagar kvar på dagis (måndag och torsdag) sen går hon också på 6 veckors semester.
...
Helgen har varit riktigt härlig. Igår var det dop för en liten hemma i deras trädgård, riktigt fint och lite annorlunda dop. Sedan väntade en vinkväll med två vänner på en solig balkong medan vi tittade på raggarbilarna som cruisade förbi. En kort sväng till Ågården också för en drink innan det var dags att bege sig hemåt. Idag är jag lite småsliten så kommer spendera stora delen av dagen i soffan men jag måste ta mig i kragen och måla klart lite möbler. Återkommer med resultat!

Kramar

fredag 1 juli 2011

Äntligen fredag!

Foto: Madeleine W - House of W
Nu tar jag helg! Imorgon väntar dop för lilla Amanda och sedaan blir det förhoppningvis till att börja på mina målarprojekt om det utlovade regnet kommer. Har SMHI fel, vilket har hänt förr, så blir det sol och bad i Lunger. Några andra planer har vi inte, riktigt skönt! Ikväll när Lilltjejen sover ska jag krypa ner i badet och börja läsa min nyinköpta bok, så efterlängtat!

Ha en skön helg!

Kramar

Mera bilder från gårdagen

Foto: Madeleine W - House of W
Idas underbara sommarvisa
 Eftersom jag knäpper en del kort när jag har kameran med mig så blir det en hel del bilder som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Tack och lov så har jag ju bloggen där jag kan lägga ut mina. Jag förstår att de inte är så roliga för andra att titta på men istället för att de ska hamna oredigerade i någon mapp på extrena hårddisken så lägger jag ut dem här. Att fotografera är ju som ni säkert vet bland det roligaste jag vet och jag har en förkärlek för blommor och inredning och det är inte förrän nu sista tiden som jag börjat tycka att det är kul med porträttfotografering. Men halva nöjet är faktiskt att redigera bilderna. Pilla lite med varje bild, inte så att jag på något sätt förstör originalbilden eller personen på fotot, utan mer förbättrar ljuset och skärpan. Sen är det ju riktigt roligt att sätta ihop bilder till ett collage och hitta på passande texter.


Foto: Madeleine W - House of W

 I alla fall, här kommer fler bilder från gårdagen i Röfors. tänk att man kan ha så kul med några smultron=) Imorse åt jag och Lilltjejen multron med mjölk till frukost, det är sommarlyx. Jag ska försöka leta reda på något gott recept med smultron i för det är så sällan man har tillgång till så många bär på samma ställe.

Foto: Madeleine W - House of W
Nästan 1 liter smultron blev det.
Men det var inte så lätt att fotografera för det var en liten hand som hela tiden var i vägen=)

Kramar