onsdag 31 augusti 2011

Anställningsintervju och kvalitetstid med Lilltjejen

Idag har jag varit på en anställningsintervju som var väldigt inspirerande och energigivande. De få gånger jag vart på intervju tidigare har jag känt mig trött, snurrig och tom efteråt. Idag var det precis tvärtom! Jag var supertaggad och riktigt glad. Intervjun var för ett jobb som butikschef i en stor butik som ska öppna. Även fast intervjun gick kanonbra så har jag inga större förhoppningar om att jag ska få jobbet. Men det skulle självklart vara väldigt roligt för det verkar vara ett toppenföretag som tar hand om sina anställda och där man har stor chans att jobba sig uppåt.
...
Blev varken någon föreläsning eller garderobsrensning idag. Tiden räckte inte till och jag och Lilltjejen prioriterade att stanna en stund extra på dagis och göra ett fint pärlhalsband och sedan bakade vi negerbollar (ja det heter faktiskt så) när vi kom hem. Så vi hade en riktigt mysig mamma - dotter eftermiddag. Ska köpa lite pärlor och annat som vi kan pyssla med senare i höst. Dessutom hann vi men övervåningen så nu är den skinande ren och även badrummen. Får ta resten imorgon istället. Dagen avslutades med en liten fisketur ute hos svärmor. Så skönt att bara njuta av lugnet, tystnaden och naturen en liten stund.

Kramar

Foto: Älsklingen tog en bild på sina favorittjejer sista kvällen på Cypern.
Lägg märke till vad som ser ut som en dubbelhaka. Ingen smickrade vinkel.

Köpstopp börjar nu!


Här hemma har vi bestämt att köpstopp råder ett tag framöver. Mest för att kolla hur mycket pengar man faktiskt kan spara genom att inte köpa en massa skit och för att vi faktiskt redan har allt vi behöver. Här vill jag förtydliga att "vad vi behöver" är lång ifrån samma sak som "vad vi vill ha". Eller rättare sagt, vad jag vill ha. För den listan är lång, allt för lång. Finns ju så mycket höstfint i affärerna. Jag måste lära mig att tänka annorlunda. Jag känner ingen som har lika mycket saker som jag har i min ålder. Det är nästan lite sjukligt. Och onödigt! Så vi ska börja med en månad och se hur det går, från och med nu till sista september är det inga onödiga inköp, inge godis och småköp på vardagarna. Vi ska göra matlista och storhandla och alla kvitton ska sparas och bokföras. Får se hur länge mitt engagemang håller i sig men det ska i alla fall bli intressant att se slutresultatet. Bäst av allt är att vi sedan en vecka tillbaka har slutat våra liv som nikotinjunkies. Jag har fimpat (förhoppningvis för gott) och Älsklingen har slutat snusa. Som en bonus, förutom ett hälsosammare liv, så kommer vi spara många tusenlappar. Jag återkommer om hur det går, både med att sluta röka och köpstoppet.

Kramar



tisdag 30 augusti 2011

Fler favoriter

Foto: Lindex.se
Dessa snyggingar finns just nu hos Lindex. Vackra Reese Witherspoon samarbetar just nu med Lindex och många av de plagg som hon bar under kampanjen har redan sålt slut i webb-butiken. Mycket smart marknadsföring med andra ord. Jag behöver många varma koftor till hösten och vintern för vi har så satans kallt här hemma och Lindex hade många fina som mycket väl kan få flytta hem till mig.
...
Idag har jag fortsatt med min höststädning. Ni måste tror att jag inte gör annat än att städa, vilket stämmer ganska bra, men just nu är det mer rensning som gäller. Idag har jag gått igenom hela byrån som tv:n står på, en garderob i hallen, skafferiet och Lilltjejens kläder. Imorgon tänkte jag ta tag i våra stora garderober, något som jag verkligen drar mig för, för där är det kaos! Jag ska dock börja dagen med en anställningsintervju och en föreläsning i fotograferingskursen.

Njut av kvällen!

Kramar


Foto: Lindex.se

Min lilla familj



Dessa bilder tog jag i helgen när vi var ute på landet. Av 100 tagna bilder så blir kanske 2-3 bra. Högst. Det blundas, det pratas, det suras och det görs fula miner. Dessa bilder är inga mästerverk på något sätt. Men de utstrålar en känsla - kärlek. Och sen ser båda så förbannat glada och lyckliga ut och det måste förevigas. Mina fina. Mina ögonstenar. Min lilla familj.
...
Fortfarande hemma med sjuk Lilltjej. Fast nu är hon inte sjuk längre. Men man måste ju tydligen ha en feberfri dag innan hon får gå till dagis. Hon har inte haft feber sen i går natt. Jag tar tillbaka det jag skrev igår om att jag åtminstone fick sovmorgon. Lilltjejen slog på stort och vaknade 06.30 och vägrade somna om. Men då var jag redan vaken, för 05.20 ville Tula (katten) gosa och lagom när hon var nöjd gick Älsklingen till jobbet och därefter tog Lilltejen vid. Tack och lov finns ju Pettson och Findus. Så med datorn i hennes rum med hennes favoritfilmer och med en vällingflaska så fick jag snooza i några timmar till.
Nu blir det storstäd!

Kramar

måndag 29 augusti 2011

Önskelistan för hösten utökas

Här kommer favoriterna som finns hos Kappahl just nu. Garderoen svämmer över av kläder och majoriteten används inte så innan det blir några fler inköp så måste garderoben rensas. Vet inte varför jag blir så sugen på nya myskläder så fort det blir höst. Precis som att jag spenderar mer tid i soffan bara för att det är höst? Fast det kanske man gör. Kan inte skryta med att jag sitter utomhus varje kväll bara för att det är sommar. Soffan är ju liksom lika skön oavsett årstid. Nu låter jag som en riktig soffpotatis men det är jag inte. Visserligen sitter jag alltid i soffan när jag sitter vid datorn, men det är mest för att datorn alltid råkar ligga på vardagsrumsbordet. Men jag kollar aldrig, eller mycket sällan på tv. Men filmer blir det en hel del. Jaja, what ever liksom. Nu har jag flummat färdigt.
...
Är förövrigt hemma med sjuk Lilltjej. Inge kul alls men man får ju sovmorgon i alla fall.

Kramar


En tur i svampskogen

Foto: Madeleine W - House of W
Godmorgon! Vaknade av mig själv för första gången på väldigt länge. Brukar alltid vara en liten minimänniska som väcker mig. Men inte idag. För minimänniskan sover fortfarande. Så jag njuter av lugnet och tystnaden så länge det varar.
...
Igår tog vi oss äntligen ut i skogen. Det var mycket efterlängtat! Det är så skönt att gå runt i sin egan lilla värld och leta svamp. Det blev en hel del "gulingar", de största jag sett och även en del "trattisar". Dock kan jag inte ta på mig äran för våra fynd, jag blir så "skogsblind" när jag letar svamp. Dessutom är jag en aning närsynd så jag lyftar på varenda gult löv i skogen vilket gör att min tålamod tar slut ganska fort. Vi hade tack och lov svärmor med oss så hon visade oss några av sina hemliga ställen. Men som sagt, lite hittade jag i alla fall. Själv äter jag inte svamp, gillar bara att plocka dem, men Älsklingen är nöjd i alla fall.

Kramar

Foto: Madeleine W - House of W

Foto: Madeleine W - House of W
Den största kantarell jag har sett!

Foto: Madeleine W - House of W

lördag 27 augusti 2011

Lilltjejen i paradiset



God kväll! Hoppas att ni njuter av vad som kan vara den sista sommarkvällen. Det är riktigt varmt och skönt ute. Jag och Älsklingen ligger i soffan och kollar på film. Vi håller på att flyta bort i värmen. Jag har börjat gå igenom alla bilder från Cypern. Tänkte visa några bilder på Lilltjejen, från några av hennes roligaste dagar hittills i livet. Bada hela dagarna, leka i Miniland, dansa på Minidisco och leka med Charlie en hel vecka. Jag har lovat henne att vi ska flyga flygplan snart igen så att hon kan hälsa på sina hjältar Lollo & Bernie. Och hon har ett jäkla humör den lilla damen så det är bäst att jag håller det jag lovat=)

Kramar

Odd Mollyfavoriter höst/vinter 2011

Som vanligt satt jag som en hök vid datorn den dagen Odd Molly släppte sina höst och vinterkollektioner. Jag har ju visat mina favoriter från pre-fall tidigare och nu kommer mina favoriter från hösten. Egentligen finns det hur mycket snyggt som helst men dessa gillar jag mest. Får se om det blir några köp senare i höst, just nu säger ekonomin stopp. Längtar till den dag jag får ett välbetalt jobb så jag kan unna mig vilka Odd Mollyplagg jag vill.
...
Ïdag blir det en lugn dag, skulle haft kräftskiva ikväll men jag var tyvärr tvungen att ställa in den eftersom så många var upptagna. Så det blir kräftor med Älsklingen istället, eller för min del blir det räkfrossa. Kanske letar vi oss ut i skogen för lite svampplockning. Skulle vara skönt med lite skogsluft så att man får rensa huvudet lite. För där är det nämligen fullt just nu, i huvudet alltså. Så många tankar, val och problem som behöver lösningar. Men det löser sig. En sak i taget.

Kramar


fredag 26 augusti 2011

Maileg höst/vinter 2011

Foto: Maileg.dk
Nu har äntligen den nya Mailegkatalogen släppts för höst/vintern. Jag är lite smått förälskad i deras kaniner och andra figurer och Lilltjejen gillar dem också så hon har en hel drös med kaniner och möbler. Än är det långt kvar till jul men hon brukar alltid få något från Maileg i julklapp (och födelsedagspresent) och det gäller att vara ute i god tid för vissa saker är svåra att få tag i. Här kommer favoriterna från nya kollektionen som finns i butik om några månader. Så mycket fint men tyvärr är prislappen ganska hög. Samtliga produkter finns på hemsidan.

Kramar
Foto: Maileg.dk
Foto: Maileg.dk

Barnvänliga stränder

Foto: Madeleine W - House of W
På Cypern finns det många härliga stränder som är perfekta för barnfamiljer. Runt Ayia Napa finns bland annat Sandy Bay, en liten vik precis bredvid Sunwing Resort & Spa, där stämningen är väldigt lugn och ganska så glest med folk. Grecian beach är den mest centrala stranden som börjar vid fiskehamnen inne i Ayia Napa. Macronissos, en underbar liten strand ca 4km utanför Ayia Napa. Jag har inte vart där själv men den stranden ska tydligen vara något utöver det vanliga. Ayia Thekla ligger ca 6km utanför staden och passar bra om man vill vara lite för sig själv. Som ni ser är utbudet av stränder runt Ayia Napa stort, och har man ork, lust och möjlighet så varför inte åka runt och uppleva stränderna för att hitta en egen favorit. Är man däremot lite mer bekväm (läs lat) som jag är när jag reser med småbarn, och ryser vid tanken på att krångla med vagnar, packning och ivriga barn på överhettade bussar eller hyrbilar i västertrafik så blir det lätt att man stannar på hotellet. En strand som man dock inte får missa, oavsett hur "bekväm" man är, är Cyperns mest kända - Nissi Beach.
Foto: Madeleine W - House of W
Nissi Beach ligger ca 3km väster om Ayia Napa, endast några hundra meter från Sunwing Resort & Spa Sandy Bay. Nissi Beach består av två stränder som sitter ihop där den ena delen kallas för Nissi Bay och är den del som är lugnast. Ordet "Nissi" betyder "liten ö" på grekiska och stranden har fått sitt namn efter den halvö som går ut mellan de båda tränderna dit man kan gå över utan problem då det är väldigt långgrunt. Längs hela stranden finns det restauranger, barer och fik och för de lite större barnen och vuxna ordnas det alla typer av vattensporter. Stranden och havet är i absolut toppklass. Det är rent och fräscht överallt och vattnet är alldeles klart och turkost, vilket skapar en känsla att man snarare är på en ö i Västindien än i Medelhavet.

Foto: Madeleine W - House of W
 Eftersom vi tillhör den lite tråkigare kategorin av föräldratypen som inte gärna krånglar i onödan så håller vi oss oftast på hotellområdet under dagtid när vi reser med småbarn. Främst på grund av bekvämlighet (som sagt: lathet) och för att allt finns i närheten. Att dessutom slippa sand överallt där sand inte ska finnas är ett stort plus. Men minst ett strandbesök är obligatoriskt när man är utomlands. Ofta brukar det bli en kvällstur för att kolla läget men eftersom vi hade hört så mycket om Cyperns stränder i allmänhet, och Nissi Beach i synnerhet, så slog vi på stort med en heldag på stranden. Så vi packade vagnen full med handdukar, badbollar, krokodiler och delfiner och traskade den lilla biten när till havet. Jag kan sammanfatta besöket på Nissi Beach med att säga att det är så nära paradiset man kan komma inom Europas gränser. Och just att det ligger i Europa är också en enorm fördel. Att flygresan bara tar ca 4 timmar gör pinan med att flyga behagligt kort, mer som en litet äventyr, och att flygen till Cypern dessutom går från ett flertal av de mindre flygplatserna i Sverige minskar restiden ytterligare. Detta bidrar till att hela Cypern som resmål stiger på barnvänlighetsbarometern. Alla som någon gång rest med en rastlös liten vilde vet vad jag pratar om.

Foto: Madeleine W - House of W

Foto: Madeleine W - House of W
Nu tillbaka till stranden. Nissi Beach är som sagt en av Cyperns mest välkända stränder vilket lockar en hel del folk. Bilden jag hade av Nissi Beach var en strand med vars sand man knappt såg på grund av alla välinsmorda människor som steker, tätt som sillar, i solen. Dessutom vet väl varenda kotte att Ayia Napa är ett känt tillhåll för törstiga, partysugna, ungdomar från Skandinavien som nog mer än gärna smyger ner till Nissi när baksmällan börjat lätta. Med dessa scener för min inre syn kan jag ärligt säga att mina förhoppningar inte var särskilt höga. Vackert? Säkert! Barnvänligt? Troligtvis inte. Men oj så fel jag hade! Nissi Beach har allt man kan tänkas behöva när man reser med barn. Stranden är vit och finkornig och blir aldrig så där brännande het så att man måste ha skor. Havet är klart och långgrunt med härlig sandbotten. Tack vare att det går ut en liten halvö mitt på stranden fångas vågorna upp och blir minimala. Vill man däremot bada i vågorna så man man dra sig ut mot kanterna där vågorna blir lagom höga. Restauranger finns längs hela stranden så man har aldrig långt till något att fylla magen med. Matställerna ligger dessutom en liten bit över stranden vilket ger en svalkande bris och en underbar utsikt. Toaletter finns det också för den som behöver.
För mig är utrymmet viktigt när det gäller barnvänligheten. Det ska finnas plats för bollkastning, sandslottsbyggande och plats att överhuvudtaget röra sig utan att råka skvätta sand på någons handduk. Och utrymme finns det på Nissi Beach, varje sig man väljer att hyra en solstol eller parkera mitt på stranden. Hur var det nu med alla ungdomar då? Jo visst finns dem men vi höll främst till på den delen av stranden som kallas Nissi Bay och där fanns det nästan uteslutande barnfamiljer och äldre par.
 
Om ni har vägarna förbi Nissi beach på kvällstid så rekommenderar jag att köpa med sig lite Tzatziki och bröd och något gott att dricka och bege sig till Nissi bay (så långt bort från musiken ni kan komma). Där kan man sitta högt upp på klipporna eller vid strandkanten och ha pic-nic hela familjen och titta på solnedgången. Vid den tidpunkten (runt 19.00) är stranden nästintill folktom och restaurangerna på den sidan av stranden har stängt för kvällen. Perfekt om man bor på Sunwing Resort & Spa Sandy Bay och behöver lite miljöombyte på kvällstid. 

Så vill ni åka till ett underbart ställe med god mat, trevliga människor och underbara miljöer som är 100% barnvänligt - åk till Ayia Napa och besök Nissi Beach. Välkommen till paradiset!



torsdag 25 augusti 2011

Mini-intervjun är publicerad!

Fick mail igår om att mini-intervjun för Vings värld nu var färdig och publicerad. Jag har som sagt ingen Ipad, vilket jag talade om för Peter som gjorde intervjun, så han var så gullig så att han skickade en bild på det färdiga resultatet. Känns ju kul att få vara med där. Och samma dag som Vings värld släpptes så var vår bröllopsannons i tidningen. Den tänkte jag visa senare. Både jag och Älsklingen blev stannade på stan av främmande människor som gratulerade och berömde bilden. Då blir man lite rörd.
...
Dagen har förövrigt bestått av storstädning på nedervåningen och tandläkarbesök. Har tokskurat varje millimeter i badrummet med en liten svamp, typ det äckligaste som finns men sååå skönt när det är klart. har packat ihop Lilltjejens skötbord idag också. Den har gjort sitt. Imorgon är det övervåningens tur och lagom till den är klar är det bara att börja om med nedervåningen i stort sätt. Kul liv man har=)
...
Sen började mina två högskolekurser idag och jag hann med att titta på den första föreläsningen i kursen "Digital bildbehandling" och jösses vad jag redan har lärt mig saker. Den två timmar långa föreläsningen var väldigt pedagogiskt upplagt och enkel att följa med. Känner mig superpeppad och inpirerad att lära mig Photoshop på riktigt. Dock måste programmet införskaffat först så jag måste tömma spargrisen. Förhoppningvis kommer jag kunna lägga ut några före och efter bilder här i bloggen så småningom. Så att jag på så sätt kan dokumentera mina egna framsteg.

Kramar

PS: Tryck på bilden så syns texten bättre=)

Höstfeelings!

Ja visst sjutton är det höst i luften. Känns konstigt att det bara är augusti, det som brukar vara så varmt så här års. Å andra sidan har ju hela året vart lite skevt, sommaren började ju typ i april. Så man har väl ingen rätt att vara sommargirig direkt. Och jag klagar inte. Jag älskar hösten! Man kan vara inne med gott samvete, mysa i soffan, tända lampor och ljus, plocka svamp och ja.. det var väl typ det. Men härligt är det. Kvällarna är riktigt kyliga nu och på nätterna är det inte många grader över nollan. Luften känns friskare på något sätt. Kan iof bero på att jag kom hem från ett överhettat Cypern för några dagar sedan. Hösten är också en tid för nystart. Många börjar skolan, nytt jobb, börjar träna etc etc. Just den här tiden var väldigt speciell för mig när jag var yngre när det var dags för terminsstart och man hade köpt nya höstkläder, skolgrejer och såg fram emot att träffa alla vänner igen. Nu har jag tyvärr inte så mycket att se fram emot. Skolan börjar om nån vecka men det är ju bara två kurser som jag läser mest för skojs skull. I övrigt är schemat tomt. Får väl skaffa en hobby i väntan på ett jobb. Det känns som att tiden står helt still. Som att jag väntar på något. Men jag vet inte vad. Jaja, det löser sig. Nu ska jag fortsätta med min stora höststädning.

Kramar


Foto: Madeleine W - House of W


onsdag 24 augusti 2011

Hemma igen!

Kom hem i måndags efter en fantastisk vecka i värmen. Lilltjejen har haft så kul varje dag så man fick nästan lite dåligt samvete när det var dags att åka hem. Och hon skötte sig exemplariskt på flyget, trots 4 timmars försening på hemresan så var humöret på topp. Nu är det faktiskt riktigt skönt att vara hemma så att allt kan börja återgå till det normala. Älsklingen har börjat jobba igen och Lilltjejen gick första dagen på dagis idag. Nu ska jag krypa ner i soffan och gå igenom alla bilder från resan.

Kramar
Foto: Madeleine W - House of W

onsdag 17 augusti 2011

Ett litet livstecken

Vi har det underbart här på Cypern! Hur vackert som helst även fast vi mest har stannat på hotellet hittills på dagtid. Lilltjejen badar från tidig morgon tills poolerna stänger och hon har the time of her life. Och jag är inte så dålig på att bada jag heller, man blir som barn på nytt. Lite färg har jag lyckats få också, och kors i taget är jag brun och inte knallröd som jag har för vana att bli när jag går ut för hårt de första dagarna. Man lär sig tydligen. Men det tog några resor. Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok och snacka lite skit med maken min. Lilltjejen sover hos mormor så imorgon blir det sovmorgon. Och imorgon är det också dags att plocka fram kameran och fotografera lite, vår honeymoon måste ju förevigas.

Hoppas att ni har det bra där hemma!
Kramar

måndag 15 augusti 2011

Nu bär det av!

Nu tar jag en bloggpaus på en vecka för om några timmar bär det av till Cypern och vår efterlängtade bröllopsresa. Väskorna är packade, pengar är inväxlade och passen är uppdaterade.

Ha det så bra här hemma och njut av de sista veckorna av sensommar.

Kramar

Foto: Henrik Mill - Uppdrag Media

söndag 14 augusti 2011

Min samling...

Hade en underbart trevlig kväll igår med massor av härliga människor. Men det blev tidig hemgång för min del, redan kl 23.00 låg jag i sängen och sov som en stock, en aning påverkad av vinet.
...
Imorgon är det dags för det som jag väntat på så länge - bröllopsresan. Ska bara njuta av värme, sol, bra böcker, god mat, fotografering, trevligt sällskap, spela kort på ballkongen och framförallt ska jag bada i massor. Love it! Ingen tvätt, ingen städ och ingen husmanskost. Tzatziki varje dag är ett måste. Nu måste jag ta tag i packningen. Det är fördelen med att ha rest runt en hel del, man lär sig att packa lätt. Jag kanske inte packar lika lite som Älsklingen - badshorts, några t-shirtar och kalsonger men inte långt ifrån. Nu blir det ju dock lite annorlunda eftersom vi ar tänkt att gå ut och fira en hel del vilken kräver lite finare kläder och skor. Och Lilltejens packning är det som tar störst plats. Vi skulle kunna packa alla tre i en och samma väska men då blir det fullt och det går ju inte för minst en tredjedel med "shoppingutrymme" krävs. Just in case.
...
Apropå något helt annat. Som många redan vet (men som de flesta säkert inte vet), så har jag en stor samling av antikt fattigmanssilver. Jag har samlat på fattigmanssilver i snart 10 år, alltså sen långt innan den lantliga/fransk/shabby chicstilen slog igenom i Sverige och det började produceras kopior i överflöd. Senaste åren har jag tyvärr inte uttökat samlingen på grund av att den stora efterfrågan har ökat priserna kraftigt. Så just nu väntar jag mest på att folk ska börja tröttna så att jag kan fortsätta att uttöka min lilla samling. När min samling var som störst bestod den av ett 70-tal delar (ljusstakar, skålar, koppar, glas etc) men idag har den minskat något på grund av en osmidig katt och en klåfingrig dotter.
Kramar



Foto: Madeleine W - House of W
 

lördag 13 augusti 2011

Mini-intervju för Vings värld

Här är frågorna jag fick och svaren jag gav inför mini-intervjun för Vings världs Ipadversion. Tyvärr har jag ingen Ipad, och känner ingen som har en heller, så jag kommer inte kunna se slutresultatet. Men det är kul ändå med lite extra uppmärksamhet. Som småbarnsmamma med slapp kropp, dålig hållning och flottigt hår är det dåligt med sånt ;) Jag ska försöka göra ett kanonbra bidrag till augusti-månads bloggtävling för att förhoppningvis öka mina chanser till att ta hem slutvinsten.
...
Medeltidsdagarna håller på för fullt och idag ska jag iväg på 25-årsfest. Ska bli askul att träffa en massa gamla (och nya) vänner och bara ha det trevligt och dricka några glas vin. Är redan inne på första glaset som alldeles strax ska avnjutas ute i solen. Dock blir det en lugn kväll eftersom det vankas 2-års kalas för kusinvitamin imorgon och sedan ska väskorna packas. Så ingen utgång ikväll för min del. Men trevligt ska jag ha ändå.

Ha en underbar kväll ni också!

Kramar

Grattis – trodde du att du hade vinstchans?
Tack! Jag brukar tänka att man alltid har en vinstchans om man deltar men jag brukar bara delta i tävlingar där jag vet att jag kan skicka in ett bra bidrag. Det fanns flera bidrag i tävlingen som var riktigt bra men jag kände att mitt bidrag stack ute lite från de andra men jag trodde inte att jag skulle kamma hem förstapriset.

Vad var din strategi för att gå hem hos juryn?
Jag ville att mitt bidrag skulle vara välarbetat och personligt med glimten i ögat. Jag vet inte om jag hade någon strategi egentligen, jag skrev från hjärtat och försökte hitta en lite annorlunda vinkel för att sticka ut. Nu i efterhand är jag glad att spenderade halva semestern i Side bakom kameran så att jag hade lite bilder att visa.


Vet du vart du ska åka för resechecken?
Resechecken kommer förhoppningvis att användas till Egypten och Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach någon gång nästa år.

Vilket är ditt favoritresmål, alla kategorier?
Oj svår fråga, finns ju så många underbara platser. Men just nu säger jag var som helst där Lollo & Bernie finns för de räddar min semester.
Jag hoppas att Cypern blir mitt drömresemål för vi åker dit på bröllopsresa nästa vecka.

fredag 12 augusti 2011

Bröllopsbilder del 2 - vigseln


Nu fortsätter vi med bilderna från vigseln. Vigseln ägde rum i Julita kyrka precis bredvid sjön Öljaren. Själva vigseln gick oerhört fort vilket jag var ganska tacksam över. Men vilken häftig upplevelse! Speciellt när det mullrade som sjutton utanför vilket gjorde att vigseln blev ännu mäktigare. Tack och lov så blev det inte vädret sämre än så för när vi kom ut på kyrktrappan så sken solen som aldrig förr och det höll i sig resten av dagen.
...
Vilket jobb det är att gå igenom alla bilder och välja ut och lägga upp. Men samtidigt är det bra med en riktig genomgång så att man vet vilka man ska ska framkallas till album och vilka som ska äran att få hängas upp på väggen. Återigen, bilderna är fotograferade av Henrik Mill på Uppdrag Media i Västerås.