lördag 23 juli 2011

På plats i drömhuset


Foto: Madeleine W - House of W

Nu är vi på plats i en mysig skånelänge utanför Ystad. Vi hann med ett snabbt besök i Ystad också, fin stad men det dåliga vädret gjorde inte staden rättvisa. Sen luktar det väldigt konstigt också, ja typ bajs. Det luktar skit helt enkelt. Hoppas att både bajslukten och det dåliga vädret bara är tillfälligt.
...
Resan gick över förväntan - snabbt och smärtfritt. I alla fall för oss. Min kära morbror med familj fick vända i Jönköping efter strul med bilen, de är nu påväg att bogseras hem. Vi håller tummarna för att de kommer ner i början av nästa vecka för huset är enormt och vi behöver lite folk som utfyllnad. Förutom att huset är stort är det också helt jäkla underbart! Lite slitet och taskigt inrett men en enorm vitputsad skånegård med glasveranda, såpade trägolv och härlig trädgård. Fast det luktar lite konstigt här också, i alla fall inomhus. Dock inte bajs, mer sommarstuga, ni vet så där lite fuktigt. Det enda som saknas är en öppen spis. Och en totalrenovering. Men stället har verkligen potential att bli ett drömboende. Förstår inte varför ägarna envisas med att bo i en ful tegelvilla alla 70-tal alldeles bredvid.
...
Kommer några detaljbilder härifrån. Detaljerna är vackra, helheten inte lika vacker. Men det är ju detaljerna som gör helheten. Och vi stortrivs ändå. Älskart rent utsagt! Ute öser regnet ner så nu kryper jag upp i soffan och njuter av läget, miljön och början på vår semester. Imorrn hoppas vi på sol och loppisfynd.

Kramar

1 kommentar:

Anonym sa...

Mormor och Alice brallis saknar sitt lilla gullefjun!! Ge bajsa majsa riktigt mycket morgonnos från munnis.