fredag 5 augusti 2011

Underbara dagar med kära vänner


Är hemma efter 3 fantastiska dagar i Göteborg och Varberg. Vi hann med Liseberg, shopping på Freeport (Odd Mollybutiken såklart), nattbad och resan avslutades med en tripp till Ullared där många fynd gjordes.Så skönt att komma hemifrån med härliga vänner och bara njuta av sommaren, underbart väder, gott vin, många skratt och framförallt -  lugnet. Ni som inte har varit i Varberg bör åka dit omgående. Älsklingen har alltid pratat så gott om Varberg eftersom han spenderade alla sina somrar där som barn, men inte trodde jag att det kunde vara lika underbart som han beskrev, men det var det. Dit måste jag igen!
...
Det bästa på hela resan var när vi satt på klipporna nedanför Varbergs fästning och åt kyckling, potatissallad, baguetter och drack vin och kollade på solnedgången och pratade om allt mellen himmel och gjord. Tror inte det fanns många ämnen som inte avverkats under den här resan. Så välbehövligt! Det här kommer jag leva på länge. Tack tjejer!
...
Har en hel del bilder att visa men har lovat tjejerna att inte lägga ut några bilder på dem. Dum som jag var så hade jag glömt att ladda kameran så knäppte kort fort som sjutton och hann inte se resultatet förrän jag kom hem. Så bildkvaliteten varierar. Bjuder på en bildkavalkad från dagarna som gått.

Kramar



Foto: Madeleine W - House of W
Varbergs fästning  är riktigt mäktig. Ett besök på museumet och en titt på Bockstensmannen rekommenderas!

I Varberg mötte vi upp min bästa vän Sandra och hennes lilla familj som åkte från Borås för att träffa oss i några timmar. Fick äntligen träffa deras gudomligt söta dotter Julie.

Fru Wallén njuter av mat, vin, utsikt och värmen.

Magiskt!


Inga kommentarer: